Coöperatieve startup Dagvers viert succesvolle start met stakeholders-BBQ op Plukboerderij te Schelle

Coöperatieve startup Dagvers viert succesvolle start met stakeholders-BBQ op Plukboerderij te Schelle

Zondag 25 juni 2017 — De coöperatieve onderneming Dagvers levert sinds een maand in de regio Antwerpen dagvers bereide maaltijden voor gezinnen op zoek naar gezonde kindvriendelijke alternatieven. Het initiatief, dat vandaag al vijf afhaalpunten telt in Antwerpen en ook aan huis levert, nodigde in de Plukboerderij in Schelle zijn stakeholders en aandeelhouders uit die via crowdfunding de opstart mee mogelijk maakten. 

Meer dan honderd genodigden schoven aan de langte tafel op de Plukboerderij in Schelle aan voor een barbecue met onbewerkt vlees, verse vegetarische burgers en Dagvers groentenschotels. Onder hen veel Bolero-crowdfunders die dit voorjaar in Dagvers investeerden en zo aandeelhouder van de coöperatieve onderneming werden. Daarnaast verzilverden de mensen die Dagvers in 2016 steunden via de Ulule crowdfunding campagne hun beloning. Ze kregen niet alleen een uitnodiging voor de barbecue, maar ook soepkommen en bijpassende servetten.  
Na deze geslaagde eerste editie wil het team van Dagvers jaarlijks dergelijk evenement voor hun community organiseren.

“We zijn blij dat er zo veel van onze stakeholders ingingen op onze uitnodiging” zegt Inge De Clerck, woordvoerder en inititafiefnemer van Dagvers. “De meeste kennen we natuurlijk al, maar onze Bolero investeerders hadden we nog niet persoonlijk ontmoet omdat ze intekenden via het Bolero-platform. De kennismaking was warm en het was fijn te ervaren hoe enthousiast deze nieuwe aandeelhouders zijn over ons project en onze doelstellingen.”